
. Připravíme si koření. Sůl, pepř, grilovací koření, kari, tymián, mleté chilli a drcený kmín smícháme dohromady, přičemž nejméně je tam pepře a chilli. Všechno koření v rozumném poměru sesypeme do jedné nádobky a rozmícháme. Vzniklou směsí posypáváme každý kousek masa z obou stran. Maso pak vkládáme do připravené sklenice a proléváme stolním olejem. Naplněnou sklenici pečlivě uzavřeme a vložíme do lednice, kde maso necháme odležet tak 2 až 3 dny. Pak už maso grilujeme buď nad dřevěným uhlím, nebo nad žhavými oharky z ohniště. Při grilování maso poléváme olejem ze sklenice ....
15.4.2025 | Lahvic
Popis tohoto čundru je příkladem, že i z ničeho se dá p ... [více]
2.3.2025 | Martin
Nevím, jestli bude komentář k tomuto článku ještě po to ... [více]
28.12.2024 | Lahvic
Více jak dvouměsíční úsilí konečně dotaženo do zdárného ... [více]
Celkově přístupů : 1786162
Přístupů dnes : 632
Max za den : 2578
a to : 5.10.2025
Online : 4
Co je to fagula ???
| Nápoj s 5 druhů chlastu | |
| Přístřešek proti dešti | |
| Louče z přírodního materiálu |
Hlasů: 2301
lahvic@seznam.cz
ICQ: 198552144
Copyright © 2001–2025 T.O.Minessota Lahvic | ICQ: 198-552-144