Minessota.cz
Stránky neortodoxních trampů


Zvadlo : 20 let osady Minessota


Již tomu bude 20 let, kdy jsme na Benických skalkách zakládali naší trampskou osadu. Za dvacet let už proběhla slušná řádka vandrů. Hodně se toho událo, mnoho se změnilo. Stále jsme tady, byť jsme prořídli. A je na čase tu dvacítku trochu oslavit.

Stane se tak o víkendu, 7.-9.května tohoto roku. Na Brdech, na kempu Naděje. Vyvalíme nahoru soudek píva, připravíme gulášek a nějaký další dobrůtky.

Co sebou ?? Co kdo chce. Pro ty, kdo bude chtít setrvat celý víkend, budou prioritní věci na spaní. Střecha nad hlavou na Naději není, v případě rozmarů počasí vám proto nemůžeme zaručit, že nezmoknete. Takže výbava jak pod širák.

Zváni jste všichni známí a třeba i neznámí. Jen nám prosím dávejte vědět, kdo dorazíte. Ať podle toho poupravíme logistické přípravy.

Edit: Vzhledem k tomu, že na brdech jsou kempy s názvem Naděje dva, musím upřesnit, že jde o ten na Plešivci. Nejsnáze se k němu lze dostat od vlakového nádraží Radouš, pochodem přes vísku Lhotka. Bližší info v případě zájmu předám osobně ....


Vytištěno : 1. 5. 2024 | Autor : Jan Vála | 21.3.2010

https://www.minessota.cz/clanek.php?id=243